WWW.TECTONICPUZZEL.EU

PUZZELBOEKEN
SUDOKU EN VARIANTEN

suguru puzzle   suguru puzzle   tectonic puzzel

Veel mensen vinden het leuk om puzzels op te lossen met potlood en papier. Daarom zijn we gestart met het publiceren van puzzelboeken.

Stuur ons gerust een email met uw suggesties en voorkeuren voor het maken van puzzelboeken.


PUZZELBOEKEN OVERZICHT:

BRUGGEN BOUWEN IN DE PUZZELPAUZE

INKIJKEXEMPLAAR

NU ONLINE
TE KOOP


Dankzij Sudoku, Tectonic, Kakuro, Tentje Boompje, ... vinden steeds meer kinderen en volwassenen plezier in het oplossen van logische puzzels zoals Bruggen bouwen.
Ook het onderwijs ontdekt de uitgebreide mogelijkheden voor taal, rekenen, samenwerking, ... en integreren denkpuzzels in het klasgebeuren.
We starten dit Hashi puzzelboek met een complete bespreking van de oplossingstechnieken.
Daarna volgen 200 oefenpuzzels verdeeld over 3 groepen: 10x10, 12x12 en 16x16.
TECTONIC PUZZELS - HOE LOS JE ZE OP?

INKIJKEXEMPLAAR

NU ONLINE
TE KOOP

Hoe werkt een tectonic puzzel? Uitleg regels en technieken met concrete voorbeelden voor het oplossen van tectonics in stijgende moeilijkheidsgraad.
Deze cursus bevat 10 basistechnieken voor beginners en 7 verdiepingstips voor gevorderden.
Een 3-stappenplan - Focus, Ontdek en Concludeer- zorgt voor een identieke aanpak ongeacht de methode.
Extra oefeningen en tectonic varianten vervolledigen deze praktische handleiding. Een stimulerend boek voor de echte tectonic-fan.

120 TENTJE BOOMPJE PUZZELS

INKIJKEXEMPLAAR

NU ONLINE
TE KOOP

Dit boek bevat 120 "Tentje Boompje Puzzels". Deze puzzels stellen een kampeerterrein met bomen voor. Het is nu jouw taak om volgens een aantal regels een tent naast, boven of onder elke boom te plaatsen. De puzzels zijn onderverdeeld: - op grootte: 6x6 - 8x8 - 10x10 - op moeilijkheidsgraad: gemakkelijk - gemiddeld - moeilijk - expert.
Alle puzzels hebben maar 1 unieke oplossing. De oplossingen staan ​​achter in het boek. Naast een duidelijke omschrijving van de regels, geven we ook een overzicht van oplossingstechnieken die jou helpen om deze logische puzzels sneller op te lossen. Een leuk alternatief voor sudoku. Ik hoop dat je geniet van deze uitdagende puzzels.

FOCUDOKU - sudokucursus voor
beginners en gevorderden

INKIJKEXEMPLAAR

NU ONLINE
TE KOOP

Focudoku is een sudoku-cursus waarmee je stapsgewijs technieken leert om sudoku-puzzels op te lossen in stijgende moeilijkheidsgraad.
Er zijn 9 basistechnieken en 10 verdiepingstechnieken.
Een 3-stappenplan - Focus, Ontdek en Concludeer - zorgt voor een identieke benadering ongeacht de techniek.
Extra oefeningen en uitdagingen vervolledigen deze praktische handleiding. Een uitdagend boek voor de echte sudoku-fan.SUDOKU ontmoet het SCHAAKSPEL

INKIJKEXEMPLAAR

NU ONLINE
TE KOOP

Ik ben verheugd om dit puzzelboek te presenteren met 200 'Schaak'sudoku-varianten. In dit puzzelboek maak je kennis met enkele populaire sudoku-varianten: Diagonale Sudoku, Hyper Sudoku, Killer Sudoku, Consecutieve Sudoku, Non-Consecutieve Sudoku en Rossini Sudoku.
Om deze sudoku's uitdagender te maken, hebben we ze uitgebreid met een SCHAAK-regel: Anti-Koningszet of Anti-Paardensprong.
De puzzels zijn onderverdeeld in 4 niveaus: eenvoudig, gemiddeld, moeilijk en expert. Een boeiend puzzelboek voor de eche sudoku-fan!