HOME  |   TECTONIC UITLEG  |   PRIVACY  |   CONTACT  
TECTONIC PUZZEL

ONLINE TECTONIC SPELEN

suguru puzzle   tectonic puzzel

HOME

Mijn vrouw en ik zijn sedert begin 2019 de trotse eigenaars van een vakantiewoning met privé zwembad in Andalusië. Bent u op zoek naar rust en natuur, bezoek dan even www.casacomares.com.

Welkom op onze website over tectonic puzzels. Deze sudoku variant is een echte rage. Een tectonic is, net als sudoku, een cijferpuzzel.

De spelregels zijn eenvoudig, maar tectonic puzzels oplossen kan behoorlijk pittig zijn. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bekijk dan de TECTONIC SPELREGELS.

Je kan hier gratis tectonic puzzels oplossen. Er is keuze uit:

De tectonic puzzel werd bedacht door Naoki Inaba uit Japan en kreeg de naam suguru. In Nederland en België verschijnen deze puzzels onder de naam tectonic.

Wij ontvangen graag op uw suggesties voor verbeteringen en uitbreidingen van deze website.


TECTONIC LINES PUZZELS

We hebben voor u ook een uitdagende variant bedacht. De Tectonic Lines Puzzel is een tectonic puzzel in omgekeerde richting. Nu zijn al de cijfers aanwezig, maar ontbreken de meeste lijnen. Je ruimtelijk inzicht wordt op de proef gesteld om deze tectonic variant op te lossen.

Oefen online met onze TECTONIC LINES PUZZELS.


TECTONIC TRAINER

Nieuw is onze TECTONIC TRAINER waarbij we moeilijke fragmenten uit een tectonic puzzel bespreken om zo uw denkstrategieën te verbeteren.

Hieronder een voorbeeld van een tectonic puzzel met de oplossing er naast.